Translate

Fall 2020 Bell Schedule

 

Regular Bell Schedule (M, T, Th ,F)

Daily Schedule Start Time End Time Length
Period 0 Class 7:35 AM 8:05 AM 30 Minutes
Passing 8:05 AM 8:10 AM 5 Minutes
Period 1 Class 8:10 AM 8:40 AM 30 Minutes
Passing 8:40 AM 8:45 AM 5 Minutes
Period 2 Class 8:45 AM 9:15 AM 30 Minutes
Passing 9:15 AM 9:20 AM 5 Minutes
Period 3 Class 9:20 AM 9:50 AM 30 Minutes
Nutrition Break 9:50 AM 10:10 AM 20 Minutes
Period 4 Class 10:10 AM 10:40 AM 30 Minutes
Passing 10:40 AM 10:45 AM 5 Minutes
Period 5 Class 10:45 AM 11:15 AM 30 Minutes
Nutrition Break 11:15 AM 11:35 AM 20 Minutes
Period 6 11:35 AM 12:05 PM 30 Minutes
Passing 12:05 PM 12:10 PM 5 Minutes
Period 7 12:10 PM 12:40 PM 30 Minutes
Lunch 12:40 PM 1:25 PM 45 Minutes

Non-Instructional Time (Monday, Tuesday, Thursday, Friday)

1:25 PM 2:56 PM 91 Minutes
Collaboration Time (Wednesday) 1:25 PM 1:55 PM 30 Minutes
Non-Instructional Time (Wednesday) 1:55 PM 2:56 PM 61 Minutes